Wie zijn wij

De CAVA-studie is een vakoverstijgend project waarbij we de expertise van een aantal specialismen gebruiken om zo de beste behandeling voor de patiënt te kunnen bieden. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van de kennis van de specialismen interne geneeskunde, hematologie,  radiologie en (vaat)chirurgie. Het onderzoeksteam van de CAVA-studie bestaat uit onderstaande personen.

C Wittens pasfoto v2   Hugo ten Cate pasfoto    A ten Cate pasfoto
Prof. dr. C.H.A. Wittens   Prof. dr. H. ten Cate   Dr. A.J. ten Cate-Hoek
Pascale Notten        
Drs. P. Notten        

 

Voor al uw vragen kunt u gerust contact opnemen met de studietelefoon op 06-53129126. Ook kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast de onderzoekers en artsen van het CAVA-team zijn er vanuit verschillende instellingen in binnen- en buitenland nog vele andere wetenschappers, artsen en onderzoekers intensief betrokken bij de studie.  Door heel Nederland zijn er een aantal centra aangesloten die patiënten verwijzen of kunnen behandelen in het kader van de studie. Onder het kopje behandelcentra vindt u de lijst met participerende ziekenhuizen en de betrokken specialisten in dat ziekenhuis. 

Sponsor

ZonMw